Over ons

Het geheel is meer dan de som der delen ~ Aristoteles

Peter Daalderop

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als manager bij een grote overheidsorganisatie. Ik heb daar ervaring opgedaan met HR activiteiten, mobiliteit, Werving & Selectie en het geven van trainingen. Persoonlijke ontwikkeling, –groei en begeleiding is hierbij steeds een belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden. In de loop der jaren heb ik vele mensen mogen begeleiden in hun ontwikkeling. In 2007 rondde ik mijn HBO opleiding “Personeel & Arbeid” af met specialisatie in loopbaanbegeleiding. In 2010 heb ik de coachopleiding, bij Move a Mountain, afgerond.

Anita Daalderop

Na een aantal jaren bij de overheid te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en ben ik in de modebranche gaan werken. Hier werk ik nu al weer ruim 16 jaar. Ik heb de Detex mode opleiding succesvol afgerond. Vanuit mijn passie voor mode heb ik mij in 2013 verder gespecialiseerd met de opleiding “Imago styliste”.

Anita en Peter

Wij zijn geboren in Utrecht; Peter in 1961 en Anita in 1963. Na tien jaar met plezier in Apeldoorn te hebben gewoond, zijn wij in 1997 verhuisd naar Deventer. In 1987 zijn wij, na een aantal jaren te hebben samengewoond, getrouwd. Samen hebben wij drie volwassen kinderen. Wij beiden hebben geconstateerd dat wij elkaar aanvullen en versterken; ieder vanuit eigen professie én passie. Gezamenlijk zijn wij eigenaar van onze onderneming “InsideOut-OutsideIn”.

Wilt u ook zelfverzekerd door het leven gaan en grip hebben op uw loopbaan?