Loopbaan begeleiding

'Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken' - Confucius

Grip op uw loopbaan

De arbeidsmarkt is de laatste jaren sterk veranderd. Arbeidscontracten voor onbepaalde tijd worden zelden gegeven. Het woord baangarantie zal niet meer voorkomen in het woordenboek van onze kinderen.

Wordt het daardoor lastiger voor u als werknemer? Niet per se. De veranderende omstandigheden vereisen een andere aanpak die iedereen zich eigen kan maken. Met loopbaanbegeleiding wordt u geholpen om ook in de huidige arbeidsmarkt het werk te vinden waar ú gelukkig van wordt!

Peter_grey

Laat u begeleiden door een expert

Peter Daalderop weet als geen ander wat loopbaanontwikkeling inhoudt. Zijn stijl kenmerkt zich door het herkennen van uw kwaliteiten en deze vertalen naar competenties voor de arbeidsmarkt.

Wanneer heeft u baat bij Loopbaanbegeleiding?

De aanleiding kan een privé- of werksituatie zijn. Uw werkgever of u zelf kunnen bijvoorbeeld constateren dat u niet lekker meer in uw vel c.q. functie zit of dat u niet meer mee kunt met de veranderende organisatie. Maar ook uw privésituatie kan aanleiding zijn voor een vraag. Bijvoorbeeld wanneer u de laatste tijd veel ruzie heeft met uw omgeving.

Werkwijze

Het eerste gesprek is een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is het helder krijgen van uw vraag. Na het intakegesprek wordt een offerte opgesteld. Na ondertekening door u of uw werkgever start het traject. Afhankelijk van de vraag, zal een traject ongeveer 8 tot 10 sessies in beslag nemen. In de sessies worden o.a. werk, persoonlijkheid, privésituatie en balans besproken. Het is gebruikelijk om een sessie om de twee a drie weken te plannen. Mogelijk wordt u gevraagd om huiswerk te maken. Een evaluatie van het traject vindt tussentijds en aan het einde van het traject plaats.

Tarief

Loopbaanbegeleiding, per gesprek (60 minuten) – Particulier
€ 90 (inclusief BTW)

Loopbaanbegeleiding, per gesprek (60 minuten) – Zakelijk
€ 150 (exclusief BTW)