Coaching

Wat er achter ons ligt en wat er voor ons ligt, is niets vergeleken met wat er in ons ligt. ~ R.W. Emerson

Doen wat u gelukkig maakt

Ieder mens wil gelukkig zijn. Veel mensen voelen zich echter niet gelukkig, of bereiken niet wat ze willen, zonder precies te weten waardoor dit komt. Een coachgesprek biedt daarin uitkomst. Door gesprekken en het stellen van de juiste vragen laat Peter Daalderop u ontdekken waar uw kracht en passie ligt. Om vervolgens met u aan de gang te gaan om hier concrete doelen aan te verbinden!

Peter_grey

Laat u begeleiden door een expert

Peter Daalderop heeft ruime ervaring in coachen.  Eerst in loondienst, daarna als (mede)oprichter van InsideOut-OutsideIn. Hij schept er veel plezier in om mensen te coachen en ze een spiegel voor te houden, waardoor men zelf de volgende stap kan zetten.

Keuze maken

Wanneer is Coaching iets voor u?

De aanleiding kan een privé- of werksituatie zijn. Je werkgever of u zelf kunnen bijvoorbeeld constateren dat u niet lekker meer in u vel c.q. functie zit of dat u niet meer mee kunt met de veranderende organisatie. Maar ook uw privésituatie kan aanleiding zijn voor een coachvraag; bijvoorbeeld u heeft de laatste tijd veel conflicten in uw omgeving.

Werkwijze

Het eerste gesprek is een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is het helder krijgen van uw vraag. Na het intakegesprek wordt een offerte opgesteld. Na ondertekening door u of uw werkgever start het traject. Afhankelijk van de vraag, zal een traject ongeveer 8 tot 10 sessies in beslag nemen. In de sessies worden o.a. werk, persoonlijkheid, privésituatie en balans besproken. Het is gebruikelijk om een sessie om de twee a drie weken te plannen. Mogelijk wordt u gevraagd om huiswerk te maken. Een evaluatie van het traject vindt tussentijds en aan het einde van het traject plaats.

Tarief

Coaching, per gesprek (90 minuten) – Particulier
€ 90 (inclusief BTW)

Coaching, per gesprek (90 minuten) – Zakelijk
€ 150 (exclusief BTW)