Loopbaanbegeleiding

‘Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken’ – Confucius

Coaching

Wat er achter ons ligt en wat er voor ons ligt, is niets vergeleken met wat er in ons ligt. ~ R.W. Emerson

Style advies

Anita Daalderop kiest met een kledingadvies de stijl die het beste bij jou past!

Logo inside Out

Coaching en advies op maat

Bij InsideOut-OutsideIn  bent u met uw loopbaan-, coachvraag of style adviesvraag aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt dus via uw werkgever of rechtstreeks door ons worden geholpen. Door onze ruime ervaring in grote en kleine organisaties kunnen wij onze aanpak aanpassen zodat deze past bij uw unieke hulpvraag.

Innerlijk en uiterlijk werken samen

Wij werken vanuit het principe dat innerlijk en uiterlijk sterk met elkaar verbonden zijn. Een innerlijk probleem, bijvoorbeeld onzekerheid, vertaalt zich vaak ook in uiterlijke problemen. Bijvoorbeeld hoe u functioneert in een groep, of bij het nemen van beslissingen. De oplossing kan liggen in het innerlijk te versterken of juist door een uiterlijke metamorfose!

Coaching

Coaching

InsideOut – OutsideIn helpt u met uw coachvraag. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u snel en effectief om grip te krijgen op uw groei en ontwikkeling. Wij coachen vanuit een diep respect en waardering voor de mens en zijn of haar mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding icon

Loopbaanbegeleiding

Een vaste baan is niet meer vanzelfsprekend. De maatschappij vraagt steeds meer flexibiliteit van de medewerker, maar levert er geen handleiding bij hoe u hiermee om moet gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres om weer grip te krijgen op uw loopbaan.

Style advies icon

Style advies

Een style advies is meer dan het bepalen welke kleding u het beste kunt aantrekken voor een sollicitatie. De juiste kleding zorgt ervoor dat uw karakter, kwaliteiten en sterke punten uitvergroot worden. Er is maar één kans om een eerste indruk te maken.