Style advies

“Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.” ~ Kahlil Gibran

De juiste kleding versterkt uw zelfvertrouwen

Straal uit wie u écht bent en krijg complimenten van uw familie, vrienden en collega’s! Dankzij een stijladvies van Anita Daalderop weet u wat wel en niet te dragen en hoe u succesvolle combinaties kunt maken. U gaat een onvergetelijke eerste indruk maken.

Anita_grey

Laat u begeleiden door een expert

Anita Daalderop weet als geen ander wat stijl, kleding en uitstraling inhoudt. Anita’s stijl kenmerkt zich door het herkennen van uw persoonlijke stijl en deze vertalen naar een geweldig kledingadvies.

Wanneer is een styleadvies iets voor u?

Ieder mens voelt zich beter met kleding die past bij de persoonlijkheid en uiterlijk. In werksituaties kan kleding echter een verschil maken tussen het wel of niet krijgen van een promotie. Maar ook bij andere gelegenheden zoals spreken in het openbaar of tijdens een date is een goede uitstraling van groot belang.

Werkwijze

Het eerste gesprek is een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is het helder krijgen van wat voor soort dienst u gebruik wilt maken. U kunt gebruik maken van de volgende diensten:

Persoonlijk kledingadvies

Anita Daalderop geeft u advies over uw kleding. Het effect van dit advies is dat u zich gaat kleden waar u zich prettig in voelt én in kleding die goed bij u past.  U krijgt advies over de laatste mode en over nieuwe combinaties. Deze combinaties kunnen worden samengesteld met behulp van uw bestaande garderobe en de nieuwste mode.

Imago advies

Anita Daalderop kijkt naar wat uniek aan u is als het gaat om persoonlijkheid,  gelaatskleur en lichaamsvorm. Van daar uit adviseert zij u over uw te ontwikkelen imago. Kleding, kleur, sierraden, kapsel, geur, make-up, eventueel een bril maken onderdeel uit van een stijlvol uiterlijk. Een goede stijl betekent dat u uw persoonlijkheid veranderd naar de manier waarop u zich presenteert.  De stijl die u kiest is een uiting van uw smaak.

Personal shoppen

Anita Daalderop kent de laatste mode en collecties. Na het intakegesprek weet Anita welke kleding bij uw persoonlijkheid past en gaat zij, samen met u of in opdracht van u, winkelen. Voor u prettig want hierdoor gaat geen kostbare tijd verloren en u bent geen geld kwijt aan miskopen.

Garderobe planning

Garderobeplanning vindt bij u thuis plaats. Aan de hand van style advies, uw smaak, uw figuur en de inhoud van uw kledingkast adviseert Anita Daalderop welke kleding nog goed draagbaar is, eventueel met enige aanpassingen. Anita laat zien welke combinaties mooi zijn en adviseert u over nieuwe aanvullingen op uw garderobe. Het resultaat is geen overvolle kledingkast meer, maar een overzichtelijke en geordende kast met kleding die u met plezier gaat dragen!

Tarief

  • Persoonlijk kledingadvies (90 minuten) – € 75 (exclusief BTW)
  • Imago advies (90 minuten) – € 75 (exclusief BTW)
  • Personal shoppen (3,5 uur) – € 200 (exclusief BTW)
  • Garderobe planning (90 minuten) – € 75 (exclusief BTW)
  • Alleen reiskosten á 0,24 (incl. btw) per km, reistijd wordt niet in rekening gebracht.